Massagepistol virker det?

Massagepistoler er uden tvivl en af de største trends indenfor massage og træningsudstyr i 2021, og du ser dem lige pludselig på arbejdspladsen, i træningscenteret, osv.

Men det store spørgsmål er: Massagepistol virker det? Eller er det bare en trend?

Det korte svar er: JA en massagepistol virker!

Der er lavet flere undersøgelser på netop massagepistol massage, hvor disse undersøgelser bl.a. viser en klar forbedring i ”Range of Motion”, som er ens naturlige bevægelsesmønster.

En massagepistol kan altså være med til, at forbedre ens fleksibilitet og mobilitet ifølge denne undersøgelse.

En massagepistol kan give helt op til 3200 slag i minuttet, og disse slag rammer din krop som vibrationer, som starter en række gode processer i din krop.

En af de vigtigste processer er øgningen i mængden af ilt i blodet og øget blodcirkulation, der bl.a. bidrager med hurtigere muskelrestitution og smertelindring.

Derudover har massage generelt mange veldokumenteret fordele, som vi vil komme nærmere ind på i nedenstående afsnit.

Oplev disse fantastiske fordele med en massagepistol

Hvis du køber en massagepistol, og bruger den i din dagligdag, så vil du opleve en helt masse fantastiske fordele.

1. Hurtigere muskelrestitution

Har du ømme og stive muskler efter en hård træning eller dag på arbejdet, så har din krop normalt brug for en længere periode til, at få restitueret dine muskler.

Men du kan med fordel bruge en massagepistol efter træning eller arbejdet, da en massage vil øge kroppens blodcirkulation, som giver en bedre muskelrestitution.

Med en hurtigere muskelrestitution vil du hurtigere blive klar til en ny træning eller arbejdsdag, hvor du kan give dig 100% igen, da dine muskler restituere hurtigere.

2. Reducer ømme og stive muskler

Har du efter en hård træning eller arbejdsdag fået ømme og stive muskler, som giver en midlertidig begrænsning i din mobilitet og styrke, så kan du med fordel bruge en massagepistol til at reducere ømme og stive muskler.

Du skal blot bruge massagepistolen på dine ømme og stive muskler, og efter et stykke tid vil du opleve en forbedring, og i nogle tilfælde vil dine ømme og stive muskler helt forsvinde.

Den bedste måde til at komme ømme og stive muskler til livs er, at forebygge dem med at bruge massagepistolen til en massagebehandling på dagen, hvor kroppen er ekstra udsat.

3. Effektiv til genoptræning

Er du skadet og i gang med et genoptræningsforløb, så du igen kan træne eller komme på arbejde, uden at have smerter eller være hæmmet af din mobilitet, så kan du med fordel bruge en massagepistol.

En massagepistol kan fremskyde genoptræningsprocessen betydeligt, og er derfor et godt redskab i kampen mod skader.

Det er specielt en øget blodcirkulation, der fremskyder genoptræningsprocessen, og derudover kan du bruge massagepistolen før dine genoptræningsøvelser, og på den måde være sikker på, at dine muskler er opvarmet og klar til øvelserne.

Hvis du ikke har problemer med skader nu, så kan en massagepistol også bruges til at forebygge skader, ved at bruge den før og efter træning eller arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *